Om oss

Om oss

 

Rekrytera bildades redan 1994 som ett dotterbolag till IT-koncernen Programmera i Stockholm och hette då Programmera Rekrytering AB. Från början verkade vi enbart inom IT-sektorn, men år 2000 bytte företaget namn till Rekrytera och sedan dess arbetar vi med rekrytering av högre chefer, ledare och specialister inom alla branscher.

Vd och grundare för Rekrytera är Gunilla von Gegerfelt. Gunilla är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm och började sin karriär inom försäljning. De senaste 30 åren har hon arbetat som ledare och chef, vilket gör att hon delar många av de utmaningar och problemställningar som hennes kunder står inför. Gunilla är också utbildad Coach på PCC nivå. Hennes intresse för människor och passion för att se och ta fram de olika individernas styrkor gör att hon och hennes seniora team fokuserar på att slutföra en rekrytering som blir rätt för båda parter.

 

Rekrytera konkurrerar med de stora rekryteringsföretagen genom att vara en mindre aktör med en stor dos engagemang och flexibilitet. Hos oss får du samma kvalitet, urvalsförfarande och test som hos någon av de stora byråerna – med ett personligare tillvägagångssätt.

 

 

Rekrytera AB, Hornsbruksgatan 28, 117 34 Stockholm | Telefon Vxl 08-684 49605 | Info@Rekrytera.se | Styrelsens säte; Stockholm